LUNCH SPAGETHI SEDAP DAN SIMPLE !



Apa menu lunch korang? Ke tak makan tengahari ni? 
Inilah dia menu makan tengahari saya. Spagethi yang simple. Tak ada letak meatball pun. Cuma sosej je. Sedap. Saya guna sos spagethi dari kimball yang perasa mushroom. Makan sorang je, so ini yang jadi. Kalau husband ada, tak boleh masak ni. Dia tak gemar makan spagethi. 

Jemput menjamu selera :)


Previous
Next Post »

11 comments

Click here for comments
18 October 2014 at 12:53 ×

Wow! Yt baru lepas lunch. Hari ni ayam masak lemak + petola goreng je. Spaghetti biasa Yt makan malam. :)

Balas
avatar
admin
18 October 2014 at 13:05 ×

Wahh..sedap! Ini pun dah cukup sempurna..

Balas
avatar
admin
18 October 2014 at 14:29 ×

jemput jemput... comel jer spagetti dia hehehe.

Balas
avatar
admin
18 October 2014 at 15:10 ×

ciksu masak ayam tua masak hitam guna rempah mama mia, ikan temenung goreng je..dh knyang dh. hihi..
x blk batu pahat ke minggu ni?

Balas
avatar
admin
18 October 2014 at 15:40 ×

Yummy yummmm! Akak suka spagheti simple macam ni..

Balas
avatar
admin
18 October 2014 at 16:24 ×

Hari ni saya lunch mi kari...nyum nyumm..

Balas
avatar
admin
18 October 2014 at 23:07 ×

Alahai sedapnya. Saya pun pernah masak kuah spagetti guna sosej je :)

Balas
avatar
admin
18 October 2014 at 23:52 ×

ni mmg fav..
kalau da tahap malas nak masak mmg makan ni lah jwbnye...

Balas
avatar
admin
19 October 2014 at 18:23 ×

saya pun makan spaghetti semalam!! :D picnic dengan best friend. heee

Balas
avatar
admin
19 October 2014 at 19:00 ×

sedapp! simple2 pon janji perut kenyang

Balas
avatar
admin
23 October 2014 at 13:49 ×

Husband x suka.xpe, kalau extra boleh bg saya:)

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment