LUNCH SPAGETHI SEDAP DAN SIMPLE ! - INILAH REALITI

Saturday, 18 October 2014

LUNCH SPAGETHI SEDAP DAN SIMPLE !



Apa menu lunch korang? Ke tak makan tengahari ni? 
Inilah dia menu makan tengahari saya. Spagethi yang simple. Tak ada letak meatball pun. Cuma sosej je. Sedap. Saya guna sos spagethi dari kimball yang perasa mushroom. Makan sorang je, so ini yang jadi. Kalau husband ada, tak boleh masak ni. Dia tak gemar makan spagethi. 

Jemput menjamu selera :)


11 comments:

  1. Wow! Yt baru lepas lunch. Hari ni ayam masak lemak + petola goreng je. Spaghetti biasa Yt makan malam. :)

    ReplyDelete
  2. Wahh..sedap! Ini pun dah cukup sempurna..

    ReplyDelete
  3. jemput jemput... comel jer spagetti dia hehehe.

    ReplyDelete
  4. ciksu masak ayam tua masak hitam guna rempah mama mia, ikan temenung goreng je..dh knyang dh. hihi..
    x blk batu pahat ke minggu ni?

    ReplyDelete
  5. Yummy yummmm! Akak suka spagheti simple macam ni..

    ReplyDelete
  6. Hari ni saya lunch mi kari...nyum nyumm..

    ReplyDelete
  7. Alahai sedapnya. Saya pun pernah masak kuah spagetti guna sosej je :)

    ReplyDelete
  8. ni mmg fav..
    kalau da tahap malas nak masak mmg makan ni lah jwbnye...

    ReplyDelete
  9. saya pun makan spaghetti semalam!! :D picnic dengan best friend. heee

    ReplyDelete
  10. sedapp! simple2 pon janji perut kenyang

    ReplyDelete
  11. Husband x suka.xpe, kalau extra boleh bg saya:)

    ReplyDelete