SEWA TAPAK IKLAN MURAH DI BLOG

Assalamualaikum. 

Kalau beberapa hari lepas Cik Rose updated tentang offer review untuk sesiapa yang inginkan khidmat di blog Cik Rose. Hari ni, Cik Rose nak buka slot iklan pula di blog Cik Rose. Jangan risau. Tak mahal tau. Murah-murah je Cik Rose bagi. 

First, meh Cik Rose bagitahu pageview di blog Inilah Realiti ni dulu. Mengikut statistik blogger, sekitar 10K -12K. Ni gambar pada 23 Ogos 2016. 



Kalau ikut statistik Nuffnang pula macam kat bawah ni yer. Cik Rose tunjukkan untuk tempoh seminggu. Dari 19 Ogos 2016 hingga 25 Ogos 2016. Sekitar 2k++. 



Yang ni contoh saiz tapak ilan yang Cik Rose tawarkan.

1. 728px × 120 px


2) 300px × 250px



Tapi bab saiz boleh jer dirunding mengikut kesesuaian anda. 

Harga? Meh bisik-bisik ngan Cik Rose. Hikhik.

Kalau berminat nak sewa tapak iklan di blog Cik Rose, jangan segan-segan. 

Boleh emailkan ke : ruslan.reeza@gmail.com 

Atau whatsapp ke 019 496 4553 .

Terima kasih!

Previous
Next Post »

2 comments

Click here for comments
27 August 2016 at 01:07 ×

bagus tu. bg sesiapa yg nak boleh la kan contact cik rose :)

Balas
avatar
admin
31 August 2016 at 21:32 ×

Menarik ni.. bagi sesiapa yang nak, meh cepat2 pm sini

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment