SUSU FARM FRESH CAFE LATTE

Assalamualaikum.

Susu Farm Fresh Cafe Latte. 
Memang sedap! Cik Rose bagi 5 bintang!

Alhamdulillah dapat juga merasa. Ni area Batu Pahat. Mulanya order 2 botol. Tapi sebab hot item kan. Dapat sebotol jer. Harganya RM 10.50.


Bagi Cik Rose memang sedap. Tak manis sangat. Ngam-ngam je rasanya. Macam minum latte dari cafe terkemuka! 

Insyaallah, boleh order lagi. Tapi memang susah nak dapatkan stok susu ni. Tak semua kawasan ada. 


Moga pihak Farm Fresh Malaysia dapat meningkatkan jumlah pengeluaran dan dapat juga memasarkan ke seluruh negara. Letak juga di pasaraya-pasaraya besar. Memudahkan pelanggan, kan. Takdela tertunggu-tunggu stok. Hihi.



Moga Farm Fresh terus maju jaya dalam penghasilan susu-susu pelbagai perisa ini.



Previous
Next Post »

6 comments

Click here for comments
29 September 2016 at 09:55 ×

smlm pun akak baru dpt merasa tp akak dpt beli botol paling kecik lah hehehe...

Balas
avatar
admin
29 September 2016 at 10:50 ×

Berbaloi beli kalau sedap. Sebotol tu berapa ml?. susah nak cari kat sini benda tu

Balas
avatar
admin
29 September 2016 at 12:14 ×

wahh sedapnya,,saya peminat susu fresh mcm ni,,cafe latte lagi,,

Balas
avatar
admin
30 September 2016 at 08:46 ×

blom pernah rasa caffe late....biasa amek fruits yogurt je....boleh la cuba nnti...

Balas
avatar
admin
30 September 2016 at 16:51 ×

xpahit ke ros.. jijah mmg suka susu kurma tu.

Balas
avatar
admin
11 October 2016 at 12:26 ×

sedap kan kak :) Ros suka sangat!

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment