SUSU FARM FRESH CAFE LATTE - INILAH REALITI

Wednesday, 28 September 2016

SUSU FARM FRESH CAFE LATTE

Assalamualaikum.

Susu Farm Fresh Cafe Latte. 
Memang sedap! Cik Rose bagi 5 bintang!

Alhamdulillah dapat juga merasa. Ni area Batu Pahat. Mulanya order 2 botol. Tapi sebab hot item kan. Dapat sebotol jer. Harganya RM 10.50.


Bagi Cik Rose memang sedap. Tak manis sangat. Ngam-ngam je rasanya. Macam minum latte dari cafe terkemuka! 

Insyaallah, boleh order lagi. Tapi memang susah nak dapatkan stok susu ni. Tak semua kawasan ada. 


Moga pihak Farm Fresh Malaysia dapat meningkatkan jumlah pengeluaran dan dapat juga memasarkan ke seluruh negara. Letak juga di pasaraya-pasaraya besar. Memudahkan pelanggan, kan. Takdela tertunggu-tunggu stok. Hihi.



Moga Farm Fresh terus maju jaya dalam penghasilan susu-susu pelbagai perisa ini.



6 comments:

  1. smlm pun akak baru dpt merasa tp akak dpt beli botol paling kecik lah hehehe...

    ReplyDelete
  2. Berbaloi beli kalau sedap. Sebotol tu berapa ml?. susah nak cari kat sini benda tu

    ReplyDelete
  3. wahh sedapnya,,saya peminat susu fresh mcm ni,,cafe latte lagi,,

    ReplyDelete
  4. blom pernah rasa caffe late....biasa amek fruits yogurt je....boleh la cuba nnti...

    ReplyDelete
  5. xpahit ke ros.. jijah mmg suka susu kurma tu.

    ReplyDelete