GELABAH MINYAK HABIS!

October 20, 2016

Assalamualaikum.

Dah tidur ke tu? Yelah dah pukul 11 lebih menghampiri jam 12. Mesti ramai yang dah belayar. Hikhik. Cik Rose pula mata segar gara-gara minum susu latte! Nasib esok cuti. So, berjagalah malam ni. Elok pula tadi gi minum susu latte tu. Maklumlah memang suka yang berunsurkan kopi!

Gelabah minyak habis! 
Siapa yang ada perangai macam ni? Ha, Cik Rose la tu! Kadang tu jarum tu injak sikit je tal sampai separuh dah kalut nak isi minyak! Cik Rose naik skuter pergi kerja. Memang akan pastikan minyak tu full. Takut benar minyak habis tengah jalan. Hahaha. Imaginasi tu tinggi sangat. 


Kalau ikut gambar kat atas ni dah comfirm Cik Rose yang kiri tu kalau naik motor. Maklumlah ta pandai memandu. So tak tahu situasi kalau Cik Rose memandu. Tapi, kalau naik kereta dengan ayah atau suami, keduanya memang jenis yang kanan. "I know my car sangat!". Hahaha. Kadang Cik Rose yang over gelabah tengok lampu dok kelip-kelip. Hihi. Tapi ayah atau suami tenang jer handle situasi.  

Lain orang lain ragamnya.

Yang penting, memang betul. "We know ourself better". Kan?


You Might Also Like

5 comments

  1. kalau cikna lak terbalik... cikna jenis "i know my car" klu suami "Damn,i need to fill up".. selalu b'telagah dlm kete,huhuu.....;-)

    ReplyDelete
  2. akka pun mcm rose jgk...
    tp idak la msh banyak lg dh nk isi...
    selalu kalau bar tu dh tinggal 2 bar akak cpt2 gelabah nk isi... sedangkan kalu laki akak siap blh pusing2 kl lg ngn 2 bar tu

    ReplyDelete
  3. hahahahaha.. ayah kita la tu yang second.

    ReplyDelete
  4. Samala kitee.. Tak pandai memandu gak.. Sebelum ni ke mana2 merempit jer ngan motor.. Skrg ni dah ada anak kecik tak boleh dah la nak merempit.. Kena mintak tlg suami gak bawak gi memana.. Huhu~

    ReplyDelete
  5. Percaya tak kalau sy ckp sy tak pernah isi minyak. Hahaha

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion