Breaking

Wednesday, 20 September 2017

Cik Rose jual perfume Dexandra , jomlah beli minyak wangi!

Cik Rose jual perfume Dexandra , jomlah beli minyak wangi! Ha, tudia tajuk. Ni promote secara terang-terangan ni. Tanpa berselindung lagi. hihi. Benda yang baik harus dikongsi bersama, tak gitu?


Berbelanjalah dengan bijak. Korang mesti tahu kan, harga sebenar Perfume Dexandra ini ialah RM 65. Untuk jualan penghabisan stok ni, harga menjunam kepada RM 45. Wow! RM 20 penjimatan!

Untuk haruman tertentu sahaja, yer. 

BAGI BRAND BERIKUT 

Clearance Sale Women
1. Petite Cherrie
2. Purr Katty Perry
3. English Pear JM
4. Ma vie
5. Chance
6. Orange Blossom JM
7. Marry Me
8. 212 Vip
9. Bond No. 9
10. Tresor Midnight Rose
11. My Burberry
12. Peony Blossom JM
13. Creed Love In White
14. Issey Miyake
15. Eros Versace
16. Body Edp
17. De'Xandra Her
18. Signorina
19. Angel TM
20. The One D & G
21. Narciso Pink
22. Love Story
23. Modern Muse
24. Narciso Her
25. Untold

Clearance Sale Men
1. Chanel Bleu
2. Armani Code 
3. Abir
4. Black XS
5. Emblem
6. Aigner Blue
7. De'Xandra Him
8. Le Male
9. YSL
10. Creed Irish Tweed
11. The One 
12. A Men

[✔] RM45 SEBOTOL + ADD POS






Haruman ni setanding kualiti yang original. Yang penting tahan lama! Jimat kan. Kalau nak, boleh terus whatsapp Cik ROse yer, 0194964553 .
Cepat, cepat sebelum perfume korang suka kehabisan stock. Lepas ni, dah tak ada tau 37  haruman ni. 


Untuk haruman lain, masih ada. Harga biasa ya, RM 65. Yang ramai pelanggan Cik Rose beli ialah, Forbiden Rose, Bombshell, Gucci Flora, Rose Essential. Tu yang paling digemari lah. Kalau tanya Cik Rose, Cik Rose suka Viva La Juicy dan Bombshell. Citarasa kita kan berbeza. Ada yang suka floral, ada yang minat fruity, ada yang gemar vanilla. Dan ada yang suka bau yang agak 'strong' dan ada yang minat bauan yang 'soft' sahaja. 

Whatasapp : 0194964553

Terima kasih buat semua yang telah sudi membeli perfume dari Cik Rose yer. Cik Rose jual.. 


1 comment:

  1. suka packaging De'Xandra ni tapi belum pernah bau lagi wangian dia

    ReplyDelete