THE LIEBSTER AWARD #6

September 18, 2014


 Telah di tag oleh KAK FARAH terima kasih yer sudi tag Ros :)





1. 1 Tarikan utama pada blog anda.
Resepi ringkas :)


2. 1 karakter kartun kegemaran.
Ultraman

3. 1. buku yang berjaya memotivasikan anda.
Ops, tak ingat .

4. 2 Entri tahun ini yang menjadi kegemaran.
TIPS DEMAM DENGGI - moga membantu mereka yang memerlukan.

5. 2. Orang yang anda akan cari jika perlukan 'teman bicara'.
Mak & Ayah
Suami

6. 2. Pulau yang paling ingin anda lawati.
Pulau Tioman.
Pulau Redang.

7. 3 Elemen penting dalam blog anda yang paling anda titikberatkan.
Entry.
Warna.
Gambar.


8. 3 Perkara yang buatkan anda ingin terus berblogging.
Minat dalam bidang penulisan.
(Jawab satu je boleh tak kak Farah?. hihi)


9. 3 Perkara yang anda buat pada masa lapang.
Rehat.
Jalan-jalan.
Mencuba skill memasak. (hihi)

10. 4 Perkara yang boleh buat anda tertekan.
Sesuatu yang melibatkan keluarga
Kerja
Soalan yang berulang-ulang
Dituduh tanpa sebab munasabah :(

11. 5 Perkataan yang menggambarkan diri anda secara ringkas.
Simple
Sensitif
Jiwa lembut
Pemalu
Pendengar yang baik


Sekian :)



You Might Also Like

24 comments

  1. suka yg last lebey kurang ciksu je..hihi..
    tak hbis le penangan libster ni?

    ros, thanks tau singgah jenguk blog ciksu n tinggal komen
    gambo nnti ciksu blnja erk..
    ciksu baru je blik kedah ni.
    hri tu pantang kt kl sampai 13/9/2014

    ReplyDelete
  2. Gmbr mmg penting dlm n3. Baru semangat nak menulis...

    ReplyDelete
  3. Dapatlah kakak tahu tentang Ros sikit sebanyak dari N3 ini.

    ReplyDelete
  4. as salam. sy pernah ditag n sy menjawab dgn sejujurnya,,,

    ReplyDelete
  5. Tengok dalam newsfeed banyak pasal liebster ni.. eeemm.. akak pun kena tag tapi sebab agak sibuk belum ada masa nak buat.. huhuhu..

    ReplyDelete
  6. @QasehnyaRaniasama-sama ciksu. rindu benar kat Ciksu tau.

    ReplyDelete
  7. @liabetul tu kak.. kena ada at least satu gambar. hihihi

    ReplyDelete
  8. @Kakzakieiya kak. macam suai kenal kan segmen ni :)

    ReplyDelete
  9. @♥ Mrs. Secretary ♥A'a minat.. geng ngan anak sedara Ros :) hikhik

    ReplyDelete
  10. @aizamia3iya, banyak yang kena tag, so mereka tag rakan-rakan pula kan :)

    ReplyDelete
  11. hihihi ni mesti jawab nak cepat ni kekeke.. pulau tioman best Kak Ros.. jangan pegi bulan 3 yaaa sebab kalo dak mandi ujan manjang. redang tak penah pegi lagi ?? akak suka otomen..??! wow woooow

    ReplyDelete
  12. Soalan yang berulangkali tu slalu ditanya oleh patients sampai ambil masa yang terlalu lama then, patients kat luar mula marah2 Dr.

    ReplyDelete
  13. Thanks sbb sudi jawab, Ros. Dpt lebih mengenali Ros :)

    ReplyDelete
  14. Ok gak liebster awrd ni keh kenal ros secara x langsung

    ReplyDelete
  15. minat sejarah, minat ultraman. wahh, very unexpected. jangan tanya kenapa, saya pun x reti nak explain. heeee

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS