THE LIEBSTER AWARD #6


 Telah di tag oleh KAK FARAH terima kasih yer sudi tag Ros :)





1. 1 Tarikan utama pada blog anda.
Resepi ringkas :)


2. 1 karakter kartun kegemaran.
Ultraman

3. 1. buku yang berjaya memotivasikan anda.
Ops, tak ingat .

4. 2 Entri tahun ini yang menjadi kegemaran.
TIPS DEMAM DENGGI - moga membantu mereka yang memerlukan.

5. 2. Orang yang anda akan cari jika perlukan 'teman bicara'.
Mak & Ayah
Suami

6. 2. Pulau yang paling ingin anda lawati.
Pulau Tioman.
Pulau Redang.

7. 3 Elemen penting dalam blog anda yang paling anda titikberatkan.
Entry.
Warna.
Gambar.


8. 3 Perkara yang buatkan anda ingin terus berblogging.
Minat dalam bidang penulisan.
(Jawab satu je boleh tak kak Farah?. hihi)


9. 3 Perkara yang anda buat pada masa lapang.
Rehat.
Jalan-jalan.
Mencuba skill memasak. (hihi)

10. 4 Perkara yang boleh buat anda tertekan.
Sesuatu yang melibatkan keluarga
Kerja
Soalan yang berulang-ulang
Dituduh tanpa sebab munasabah :(

11. 5 Perkataan yang menggambarkan diri anda secara ringkas.
Simple
Sensitif
Jiwa lembut
Pemalu
Pendengar yang baik


Sekian :)



Previous
Next Post »

24 comments

Click here for comments
18 September 2014 at 08:24 ×

hai sis, bw pagi2 kat cni

Balas
avatar
admin
18 September 2014 at 09:02 ×

suka yg last lebey kurang ciksu je..hihi..
tak hbis le penangan libster ni?

ros, thanks tau singgah jenguk blog ciksu n tinggal komen
gambo nnti ciksu blnja erk..
ciksu baru je blik kedah ni.
hri tu pantang kt kl sampai 13/9/2014

Balas
avatar
admin
lia
18 September 2014 at 09:05 ×

Gmbr mmg penting dlm n3. Baru semangat nak menulis...

Balas
avatar
admin
18 September 2014 at 09:25 ×

Dapatlah kakak tahu tentang Ros sikit sebanyak dari N3 ini.

Balas
avatar
admin
18 September 2014 at 09:29 ×

as salam. sy pernah ditag n sy menjawab dgn sejujurnya,,,

Balas
avatar
admin
18 September 2014 at 11:12 ×

Tengok dalam newsfeed banyak pasal liebster ni.. eeemm.. akak pun kena tag tapi sebab agak sibuk belum ada masa nak buat.. huhuhu..

Balas
avatar
admin
18 September 2014 at 12:06 ×

@Mila Hilasterima kasih sudi datang sini :)

Balas
avatar
admin
18 September 2014 at 12:07 ×

@QasehnyaRaniasama-sama ciksu. rindu benar kat Ciksu tau.

Balas
avatar
admin
18 September 2014 at 12:07 ×

@liabetul tu kak.. kena ada at least satu gambar. hihihi

Balas
avatar
admin
18 September 2014 at 12:07 ×

@Kakzakieiya kak. macam suai kenal kan segmen ni :)

Balas
avatar
admin
18 September 2014 at 12:09 ×

@♥ Mrs. Secretary ♥A'a minat.. geng ngan anak sedara Ros :) hikhik

Balas
avatar
admin
18 September 2014 at 12:09 ×

@aizamia3iya, banyak yang kena tag, so mereka tag rakan-rakan pula kan :)

Balas
avatar
admin
18 September 2014 at 14:37 ×

jawapan penuh jujur..hehehe

Balas
avatar
admin
18 September 2014 at 17:23 ×

hihihi ni mesti jawab nak cepat ni kekeke.. pulau tioman best Kak Ros.. jangan pegi bulan 3 yaaa sebab kalo dak mandi ujan manjang. redang tak penah pegi lagi ?? akak suka otomen..??! wow woooow

Balas
avatar
admin
18 September 2014 at 23:34 ×

Soalan yang berulangkali tu slalu ditanya oleh patients sampai ambil masa yang terlalu lama then, patients kat luar mula marah2 Dr.

Balas
avatar
admin
19 September 2014 at 14:51 ×

sy pon suka ultraman :)

Balas
avatar
admin
20 September 2014 at 03:50 ×

Thanks sbb sudi jawab, Ros. Dpt lebih mengenali Ros :)

Balas
avatar
admin
21 September 2014 at 18:18 ×

Ok gak liebster awrd ni keh kenal ros secara x langsung

Balas
avatar
admin
22 September 2014 at 14:05 ×

minat sejarah, minat ultraman. wahh, very unexpected. jangan tanya kenapa, saya pun x reti nak explain. heeee

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment