LIRIK LAGU RAMALANKU BENAR BELAKA - ZARUL UMBRELLA

Assalamualaikum.
 
Gara-gara terpengaruh dengan Gegar Vaganza 2016. Cik Rose dah jatuh cinta dengan lagu Ramalanku Benar Belaka. #teamzarul. Eh dah ada team pulak! Cik Rose banyak team. Tapi tu cerita di lain entry. 
 
Kali ni nak share lirik lagu Ramalanku Benar Belaka yang Zarul nyanyi pada malam pembukaan Gegar Vaganza 2016.
 
 LIRIK LAGU RAMALANKU BENAR BELAKA - ZARUL UMBRELLA

Hingga ke saat ini
Pelbagai persoalan
Tak henti melanda
Untuk ku memikirkannya

Kau memilih diriku
Diatas dasar apa
Apakah kerna cinta
Atau pelepas sepi Cuma

Seumpama dedaunan
Yang telah gugur bertaburan
Memebiarkan ranting
Dimamah usang

Apakah semua itu
Akan terjadi padaku
Andainya benar
Maka tepatlah apa yang ku ramalkan
 
 

Waktu bersamamu banyak benar
Kenangan yang kita ciptakan bersama…
Dan satu darinya ungkapan shahdu
Bahawa aku tak kan kehilangan mu

Susah payah kita semai benih
Cinta menempuh dugaan
Akhirnya kau tinggalkan

Sia-sia lah ku bina istana cinta
Andai insan lain
Dihatimu bertahta…

Hingga ke saat ini
Ku masih mengenangkan
Detik – detik terindah
Yang kesudahan aku parah…
 
 
Previous
Next Post »

4 comments

Click here for comments
18 October 2016 at 14:02 ×

lagu lagend ni, zaman SB masih muda remaja purba lagi

Balas
avatar
admin
18 October 2016 at 15:18 ×

tak sempat nak tengok lagi GV tahun ni

Balas
avatar
admin
18 October 2016 at 16:32 ×

lama dah follow. :D
terdelete pulak komen kat fb. T^T
suka dengar lagu nie

Balas
avatar
admin
19 October 2016 at 01:16 ×

tak tgk sbb tak da astro ria
artis artis semua nya mcm best best

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment