Selamat Ulangtahun Kelahiran Buat Satu-satunya adikku

July 27, 2017

Selamat Ulangtahun Kelahiran Buat Satu-satunya adikku| Assalamualaikum. Julai yang penuh altiviti buat Cik Rose. Maklumlah bulan raya katakan. Julai juga, ulangtahun kelahiran adik Cik Rose. 

Tanggal 13 Julai.

Dah besar dah dia. Kejap je masa bergerak. Kira ni entry ucapan 'belated birthday' buat adik Cik Rose ni ha.

Syafiq, 
Selamat ulangtahun sayang.
Moga dimurahkan rezeki, diberikan kesihatan yang baik. 


Bila dah besar-besar ni, korang sambut lagi tak birthday ? Ada yang memang tak sambut. Ada yang sambut. Cara masing-masing kan. 

Masa berlalu, usia pun bertambah. Kini dah jadi bujang trang tang tang dah adik Cik Rose ni. Moga terus maju dalam bidang masakan/catering.


Cik Rose peminat nombor satu daging masak hitam air tangan dia. Sedap tak boleh bayang! Hi hi. 

Iklan sikitlah, dah alang-alang menulis ni kan. 

Untuk yang berada di Sungai Petani, Merbok, Semeling dan berhampiran bolehlah order dengan Syafiq.

Untuk kenduri, atau sebarang majlis. Antara menu yang ada ialah set nasi beriani, nasi ayam, nasi tomato, daging masak hitam, dan lain-lain.

Boleh hubungi Syafiq untuk sebarang pertanyaan fan tempahan.

Syafiq :  0125203766


Masa hari raya haritu, ada juga menu hari raya yang ditempah. Lontong, kuah kacang, mee kari.. 

Alhamdulillah,.


You Might Also Like

2 comments

  1. happy belated birthday adik cik rose...

    ReplyDelete
  2. happy befday syafiq.. Teror masak, dah kahwin belum ni? untunglah wife die.. hehe

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS