Breaking

Sunday, 10 June 2018

Strawberry Body Mist dari The Body Shop yang sedap baunya!

Assalamualaikum. 

Kalau korang beli perfume, korang akan pilih jenis bauan yang macam mana? Fruity ke? Atau flora. Atau kayuan. Eh macam-macam jenis bau yang ada kan.


Macam Cik Rose, suka bau yang sweet-sweet. Maka, selalu Cik Rose akan beli perfume yang jenis fruity sweet-sweet gitu!

Bulan lepas, Cik Rose ada dapat voucher diskaun dari The Body Shop, sempena birthday bulan Mei.. Diskaun 25%. Yeayyyy.Tapi kena beli online sahaja. 

Kalau beli online dengan harga RM 100 ke atas, frees postage! I like. hihi. Cik Rose beli dua body mist dan satu conditioner. Salah satu body mist yang Cik Rose beli adalah Strawberry.


Strawberry. Memang Cik Rose suka. Sebelum ni memang guna body wash, scrub dan losyen strawberry dari The Body Shop. Baunya memang btul-betul bau strawberry. Macam nak makan. hihi. Manis, sedap!

Cik Rose dah guna hampir seminggu. Baunya memang kena dengan selera Cik Rose. Cuma, dah nama body mist, memang kena ulang pakai. Kalau korang nak yang tahan lama, pilih EDP atau EDT ya. 

Macam Cik Rose lebih suka body mist sebab baunya tak strong sangat kan. Sembur di pergelangan tangan dan leher. Jangan sembur di baju pula. Sayang! hihi. 

Bila dah ada ni, asyik nak sembur jer. hihi. Kalau dah habis nanti, memang akan ulang beli. 

Korang suka jenis bau yang macam mana? Cuba share dengan Cik Rose di komen. 

1 comment:

  1. my wife pon suka yg ni. haritu beli dekat mitsui outlet ad diskaun 50%. ada masa2 ja kan dia juai..

    ReplyDelete