TEMPAHAN CATERING UNTUK JAMUAN RAYA DI SUNGAI PETANI, KEDAH

Bila sebut raya, memang sinonim dengan rumah terbuka ataupun open house. Ada yang buat besar-besaran, dan yang melibatkan sanak saudara sahaja. 


Bila dah ramai jemputan, kadang-kadang tak menang tangan nak masak. Tak sempat kekangan waktu. Ada yang berkerja, ada yang sibuk menziarahi sanak saudara. 

Eh jangan risau, sekarang kan boleh je terus order. Lebih mudah kan. Senaraikan menu yang kita mahu, dan cari sahaja di media sosial. Tapi, jangan salah order. Takut mahal dan tak sedap. 

Untuk warga Sungai Petani, mai Cik Rose nak habaq nak tempah dekat mana. Tempat ja dekat Sapit Catering. Sekitar Merbok pun boleh. Jangan risau. Sapit Catering menerima tempahan untuk pelbagai jenis majlis. 


Alhamdulillah. Tempahan untuk rumah terbuka di Taman Kelisa, Sungai Petani pada Raya ketiga.
Menu : nasi hujan panas, ayam goreng berempah, dalca, kobis goreng, ulaman, sambal belacan dan air anggur.
Untuk tempahan, hubungi Syafiq di 0125203766
Menerima tempahan sekitar Sungai Petani, Merbok, Semeling dan kawasan sekitarnya.


Tempah ja, tak payah kalut-kalut di dapur. Boleh layan tetamu dengan senang  hati gitu. Boleh berbual-bual, bergurau senda di hari raya! hihi.

Antara menu yang di tempah baru-baru ini,  nasi hujan panas, ayam goreng berempah, dalca, kobis goreng, ulaman, sambal belacan dan air anggur.






Inilah Encik Syafiq, owner Sapit Catering merangkap tukang masak jugak. Cuba sekali, nak lagi gitu!


Antara menu yang selalu orang cari di Sapit Catering ialah set nasi beriani dengan tambahan daging masak  hitam. Eh hot item tu! Cik Rose pun penggemar daging masak hitam tu. 

Untuk keterangan lanjut boleh ke instagram Sapit Catering iaitu : https://www.instagram.com/cater4u_sp/

Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan, boleh terus hubungi Encik Syafiq di www.wasap.my/+60125203766

Terima kasih!

6 comments:

  1. terbaek.. xda la kalut2 masa buat open house :)

    ejulz follow sini.. harap sudi follow blog ejulz jugak :)

    ReplyDelete
  2. Sedap betul semua menu yang disajikan,mantap.
    Salam kenal dari awak.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.