TOOKAR | Kereta Pun Boleh Beli Secara Online Sekarang !

Beli Kereta Secara Online | Assalamualaikum. Hai! Mesti korang tertanya-tanyakan bila baca tajuk entry Cik Rose kali ni. Beli kereta secara online? Biar betul? Boleh percaya ke?

Ok, jom Cik Rose terangkan di mana dan bagaimana caranya.

KERETA ADALAH KEPERLUAN BUKAN LAGI KEINGINAN

Iya, di masa sekarang ni kereta bukan lagi menjadi keinginan seseorang. Tetapi telah menjadi satu keperluan. Lebih mudah untuk bergerak ke satu destinasi. Lebih tepat lagi, pergi kerja. 

Cik Rose tahu ramai di luar sana yang sibuk dengan tugas harian di tempat kerja, dan tak sempat untuk survey kereta idaman mereka di luar. Betul tak? 

Ok, Cik Rose ada satu altenatif untuk korang! Jom beli kereta secara online di website TOOKAR.


TOOKAR

Tookar adalah website yang membolehkan kita membuat pembelian kerata secara online. Jimat kos. Jimat masa. Siapa yang tak nak kan?

Ok, Cik Rose nak bagitahu sesuatu ni, sempena Tahun Baru Cina yang bakal tiba, TOOKAR ada buat promosi di mana pembeli boleh dapat jimatkan wang mereka dari RM 1000 dan banyak lagi promosi menarik.Promosi ni terhad. Jadi, cepat-cepat lah tengok website TOOKAR.



CARA PEMBELIAN KERETA DI TOOKAR

Semudah ABC! Macam gambar di atas ni. Ok, Cik Rose terangkan sepintas lalu yer.
  1. Pilih jenis kereta dan warna.
  2. Lihat promosi yang ditawarkan
  3. Dapatkan tawaran itu sebelum orang lain dapatkan.- kiranya macam siapa cepat, dia dapat!
  4. Membuat pembayaran (booking fee) sebagai tanda jadi korang nak beli kereta tu.
  5. Akhir sekali, tunggu dealer hubungi jer.



Kereta apa je yang ada di TOOKAR ni? Jangan risau, cuba korang tengok antara jenama kereta yang terdapat di TOOKAR di  bawah ni. Korang tak perlu lagi ke satu showroom ke showroom yang lain. Semua tu perlukan kos dan masa kan. Di TOOKAR, korang boleh klik-klik jer. Mudahnya membeli kereta di TOOKAR!



Apalagi, jom tengok-tengok kereta  idama korang di website TOOKAR --->>> https://www.tookar.my/

KOD PROMO UNTUK ANDA

Khas untuk pembaca  blog Cik Rose sertakan kod promo untuk korang jika korang ingin membuat pembelian kereta di TOOKAR.

Kod promo :SL1E8PC2

Gunakan kod ini sepanjang promosi jualan Tahun Baru Cina di TOOKAR.


Maklumat lanjut sila layari https://www.tookar.my/



Previous
Next Post »
Thanks for your comment