KEYWORDS YANG DI CARI - INILAH REALITI

Friday, 22 March 2013

KEYWORDS YANG DI CARI

 
 
Selamat pagi kawan-kawan blogger kesayanganku.. Apa khabar hari ni?.. Alhamdulillah kita masih bernafas pada hari ini.. Hari ni hari Jumaat dah kan.. Cepat je masa berlalu.. Esok dah cuti.. Yeay.. hihihi..
 
Saya saja buka nuffnang tadi. Pastu tengok kat keyword.. Macam-macam yang orang cari, yang terjumpa blog saya ni kan.. Tapi, kebanyakannya cari pasal BRIM..  Cuba tengok kat bawah ni :
 
 
 

Ok, dengan rasa penuh tanggungjawab, saya akan bantu anda-anda yang memerlukan. hihihi..
 
Kalau nak tahu tentang BRIM 2.0, sila tengok entry di SANA, SINI, DAN SITU .
 
Kepada yang cari petua rambut gugur tu boleh baca kat sini ye : PETUA RAMBUT GUGUR dan
 
Yang nak dengar Apek nyanyi lagu hindustan, dengar di sini ye, APEK NYANYI LAGU HINDUSTAN.
 
Untuk yang mencari Doa Tawakal, mungkin ENTRY NI BOLEH MEMBANTU.
 
Kepada yang sakit gigi, dan nak tahu doanya, KLIK KAT SINI.
 
Untuk yang bertanya cara nak keluarkan bil astro tu, maaf saya tak tahu.. hihi.. Tapi, dalam ENTRY YANG INI saya ada bagitahu yang saya tak dapat bil astro... hihihi..
 
Yang tercari-cari kasut ragbi, boleh baca DI SINI. Sebenarnya entry tu saya letak gambar kasut ragbi yang saya belikan untuk suami saya je...
 
 Yang last tu, ada yang cari doktor sakit puan di Sungai Petani tu, cuba baca   ENTRY YANG INI. Sebenarnya entry ni saya cerita berkenaan pengalaman saya dengan bebrapa orang doktor je.. hihihi.. Tapi, pada yang memerlukan cuba pergi Klinik Pakar Sakit Puan Neong. Dekat bandar Sungai Petani yang dekat dengan kedai Kek Tip Top tu..
 
 
 
 
Ok, jom mulakan tugas dengan senyuman :)
 
 
 
 
 

18 comments:

  1. assalamualaikum
    salam jumaat yang indah
    singgah pagi :)

    ReplyDelete
  2. hahaha.blig kamu dah macam tempat sehenti plak..amacam kaunter pertanyaan pun ada juger..hihihi..syabas..

    ReplyDelete
  3. yg tanya bil astro pun ada. hehe..

    ReplyDelete
  4. wahhh rajinnya bagi maklumat pada pencari info ehhehe...


    p/s : jum join contest nuffnang saya buat jom ?

    ReplyDelete
  5. wowwww banyak keyword br1m :P

    ReplyDelete
  6. mmg naiklah trafik kalau org dok search psl BR1M tu. hehehe

    ReplyDelete
  7. Rajin betul jawab semua dalam keyword....
    AJ buat masa ni keyword kak ton la yang sangkut2...
    Hehheheheh...

    ReplyDelete
  8. banyaknye.... syukur ye ramai yg jenguk blog ni...

    ReplyDelete
  9. memang BR1M tgh hot..hihihi..tp skrg ni smua dh amik dh kot... :) tugas dh siap tu dtg sini...hihi ^^

    ReplyDelete
  10. banyak org cari pasal br1m kat blog kamu kan rose

    ReplyDelete
  11. ramai cari info psl brim.. deqla pun rujuk blog ros tau nk check psl brim hari tu...hihi...

    ReplyDelete
  12. waaa.. senang la macam ni.. kat entry ni je ade macam2 link..

    ReplyDelete