ENTRY PILIHAN PENGUNJUNG



Ok, tadi cerita pasal keyword kan. Sekarang, jom kita beralih kepada entry pilihan pengunjung.. 

Inilah dia 5 entry sepanjang zaman pilihan pengunjung blog saya ni :


Kerana entry ni jugakla, membantu peningkatan uv saya setiap hari.. Alhamdulilah.. Dalam 5 entry kat atas tu, cuma entry pasal BRIM tu je yang dah takde orang cari. hahah.. Kan dah expired. Tapi, entry BRIM tu memang meletop masa zaman tu tau. Eh, bila sebut zaman macam lama sangat pulak kan. Heee... 

Terima kasih buat semua pengunjung blog saya.. Sama ada rakan-rakan blogger atau pun silent reader :)

Kalau nak baca 5 entry tu, klik kat bawah ni yer :)







************






Previous
Next Post »

8 comments

Click here for comments
10 June 2014 at 10:11 ×

singgah pagi
apa yang menjadi pilihan ek

Balas
avatar
admin
10 June 2014 at 12:29 ×

pehh 50K pageviews..mmg terbaik lah sis..:)

Balas
avatar
admin
10 June 2014 at 15:31 ×

wahh byk nye viewers...

Balas
avatar
admin
10 June 2014 at 16:27 ×

Tahniah.. memang famous sngat blog ni :D

Balas
avatar
admin
10 June 2014 at 16:53 ×

entry best2 lah..

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment