Anmum Manterna untuk ibu mengandung - Terima kasih Anmum Malaysia!

February 08, 2017

Assalamualaikum.

Hati gembira bila terima parcel ni. Yeayyy Alhamdulillah. Masa dapat tu terlupa yang Cik Rose pernah request sample dari website Anmum. Hikhik.

Dapat 2 pek. Satu original dan satu perisa coklat. Sesuai untuk sekali hidangan! 

Tadaaa inilah dia :


Cik Rose pernah minum susu ni sebagai salah satu ikhtiar untuk mengandung. Ada kawan  yang cadangkan. Tapi tak sampai satu kotak pun. Aduhai... 

Bancuh susu ni kena guna tahap kepanasan air yang sesuai. Yang suam-suam sikit. Jangan panas. Nanti menjejaskan khasiat. Itu yang tertulis di belakang pek tu.

Apapun, thank you so much Anmum Malaysia!

Korang yang mengandung minum susu apa? Jom share kat komen ni yer.

Dan ada tak rakan blogger Cik Rose yang minum susu ni juga sebagai ikhtiar untuk mengandung? Boleh share jugak. 

Kita hanya usaha dan ianya adalah asbab, kan.  Apapun, Allah yang memberikan rezeki dan sebaik-baik perancang. 


Tadi ada rakan facebook share juga beberapa ikhtiar untuk mengandung. Terima kasih korang! Alhamdulillah. 






You Might Also Like

5 comments

  1. Ada juga rakan2 yang syorkan pada PC...tapi PC lagi mencuba..insyaAllah..betul..apa pun yang kita lakukan itu usaha..andai berjaya kerana satu usaha ianya tetap anrara benyak asbab..utamanya semua atas izinNYA.

    ReplyDelete
  2. blogwalking dan singgah blog ni ya :)

    ReplyDelete
  3. rose kalau nak ikhtiar berurut bagitau akak tau.. akak bawa jumpa makcik urut yang urut akak dulu..

    ReplyDelete
  4. saya minum susu tepung everyday. sedap, x pyh campur gula. minum susu ni buat kita rasa kenyang, bdn btenaga 😄

    ReplyDelete
  5. sy mnm dl..
    keypad rosk adeii nk tls pon terkedek kedek

    tp verat naik mndadak.nmpk cm org pregnant tp x pn

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion