Friday, March 16, 2018

Lirik lagu Aizat -Sampai Ke Hari tua


Lirik lagu Aizat -Sampai Ke Hari tua. Assalamualaikum. Selamat malam.. Korang tahu tak yang Aizat ada keluarkan lagu baru? Tajuknya adalah Sampai Hari Tua.

Cik Rose tahulah sebab kita follow Aizat. Hikhik. Cubalah dengar. Best. Membuai perasaan. Dia santai jer. Boleh layan. La la la.

Lagu ni juga, Aizat ada nyanyikan semasa majlis resepsi Fatzura baru-baru ni. Kalau yang belum dengar tu, boleh cari di youtube ya. Kalau tak nak tengok kat youtube, tengok di instagram Aizat jer. Tapi, kat instagram bukan full version ya.


Macam biasa, Cik Rose akan kongsikan lirik lagunya dengan korang. Bolehlah kita nyanyi sama-sama. Sweet, sweet jer lagu ni.

Lirik lagu Aizat - Sampai Ke Hari Tua

Jika Ku radio dan engkau lagunya
Dan Aku putarkan hingga semua terleka
Begitulah Kita ditakdirkan untuk bersama

Jika Ku air wudhumu menjadi seri mu
Dalam Lima waktu
Jika Kau kuat percaya akulah jodoh mu
Jaga Mu selalu

Menarilah Sayang di hari bahagia
Di Bawah bulan bintang
Kasih Kita berdua


Jangan Bimbang sayang
Kita Harungi bersama berdua selamanya
Sampai Ke hari tua
Mencintaimu

Kaulah Watak utama dalam setiap drama
Yang Sering dimainkan menjadi kegilaan
Begitulah Kita ditakdirkan untuk bersama

Jika Ku air wudhumu menjadi seri mu
Dalam Lima waktu
Jika Kau kuat percaya akulah jodoh mu
Jaga Mu selalu


2 comments:

  1. ain dah dgr dah lagu ni .. nice jgk. :)

    ReplyDelete
  2. hi. jom la join n meriahkan segmen GA kt sini

    http://www.raydahalhabsyi.com/2018/02/wonderful-march-giveaway-by-raydah.html

    ReplyDelete