ENTRY RESEPI YANG MENJADI PILIHAN HARI INI

July 11, 2013



Selamat petang kawan-kawan.. Apa khabar?.. Semoga semuanya sihat.. Hari ni, 2 Ramadhan. Alhamdulillah..  Semalam, cuti.. Jadi tak ada entry yang saya buat.. Hari ni pun nyaris tak ada entry.. hihi.. Tak tahu nak updated apa. Kekeringan idea.. Kat office ni pulak, sejuk bukan main.. Buat kerja sambil menahan kesejukan.. Tak bukak blog pun pagi tadi.. Bila dah petang ni, saja lah bukak nuffnang.. Sekali tu, tengok kat Keyword.. Rupanya ramai yang mencari Resepi Ikan Bakar.. 




Memang bila bulan puasa ni, ramai yang suka makan Ikan Bakar kan?.. Simple dan menyelerakan..  Kalau anda nak tahu , boleh baca entry ni :


Memang senang sangat tau.. Bukannya saya letak bahan yang susah pun. Bahan asas je.. Tapi, kawan-kawan boleh tambahkan santan kalau nak.. Saya tak letak masa tu..

Ok, sehingga berjumpa di entry akan datang :)



You Might Also Like

19 comments

  1. Selamat berpuasa... sy pun selalu pagi2 sampai opis dah sibuk cari resepi tapi buatnye idokkk.. hehehehe..

    ReplyDelete
  2. salam..singgah ptg..bln2 puasa ni kan,ramai la yg duk gugel cari resepi kan..hehe

    ReplyDelete
  3. tau takpe... mmg keywords resipi byk yg dieorang cari... hihih

    ReplyDelete
  4. nyummmm nyumm..nak copy resepi..

    ReplyDelete
  5. terliuqla..baca ikn bakar ni..hee..
    st gi nak p singgah bazar nk tngok ikn bakaq sat..=D

    ReplyDelete
  6. menu2 popular sepjg ramadhan tu kan...

    ReplyDelete
  7. vahhh dpt ikan bakar pon sodap nih.

    ReplyDelete
  8. ikan pari bakar... dap nyer kalau dpt he3

    ReplyDelete
  9. Biasalah tu.. Bila bulan puasa nie rajin pulak owg masak.

    ReplyDelete
  10. Resipi makanan memang famous di bulan Ramadhan ni..

    ReplyDelete
  11. menu yang amt di gemari bila ramadhan menjelma

    ReplyDelete
  12. keywords paling popular sepanjang bulan posa ni. Org sibuk dok cari resipi.

    ReplyDelete
  13. myelerakan.. nnti nak cuba lah... :-)

    ReplyDelete
  14. kak fifi tak memasak berbuke.. berbuke dekat masjid je..

    ReplyDelete
  15. ayut klu puasa ni time nk buka je beria nk mkn semua...tmsukla ikan bakar ni.lg2x pari..tp lpas tu..mmm..tenung jela :D

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS