WAKE UP GIRL!

July 04, 2013





SUMBER : FB IKIM FM

Saje je letak kata-kata mutiara ni.. Untuk bagi semangat pada diri sendiri.. Tengah lemau kat office ni ha.. Buat kerja guna HRMIS sambil dengar lagu KEHILANGAN DARI FIRMAN.. Dengan HRMIS yang slow, ditambah kesejukan yang melampau,.. Keadaan ni menambah 'kemengantukkan' diri yang sedia ada.. Maklumlah perut kenyang., mata pun kuyu je la.. Tangan yang 'berglove' ala-ala winter sonata.. hihihi.. Walau ada teman office yang kata macam pekerja kontrak.. Ku tak kisah.. hihihi.. 


Ok, dah alang-alang tulis entry ni kan, nak sampaikan ucapan la.. hihihi.. Selamat Menjalankan Tugas Kawan-kawan.. hihi. Ntah apa-apa punya ucapan la ni.. Kawan-lawan, layankan aje lah ye.. Jangan stress di petang hari.. Senyum.. 





You Might Also Like

31 comments

  1. hrmis xupdate lagi hahahaha

    ReplyDelete
  2. Hi. Salam kenal ♥♥♥♡

    ReplyDelete
  3. ehhh..HRMIS slow? akak baru je bukak tadi, laju je. hehehe

    ReplyDelete
  4. kalau sejuk lagi la layu..saya yang dok umah guna kipas angin je pun dah ngantuk..heehhe

    ReplyDelete
  5. hari ni kak fifi tak gune hrmis..

    ReplyDelete
  6. Rasa nak tido je prtang2 ni.

    ReplyDelete
  7. selamat menjalankan tugas sis

    ReplyDelete
  8. untunglah..boring2, boleh jgk dgr radio kt ofiz tu..ofiz sy xde radio pon..sunyi sepi aje dari pagi sampai ke ptg..kesian betul..hik3,

    ReplyDelete
  9. sedap lagu firman tu..layan jer

    ReplyDelete
  10. Wake up wake up. Pagi
    Pagi jumaat ni x elok bangun lambat. Kiter cuti hr ni tp tetap bgn awal.

    ReplyDelete
  11. ayat tu mkna yer jgn hanya berangan jela kan..btul tak? :) HRMIS tu ap ros?

    ReplyDelete
  12. Tapi selalunya bangun tidur pun tak realisasi jugak hehe
    okje suka lagu Firman tu!

    ReplyDelete
  13. @Sue-Rya Qistinalaju?.. kat tempat Ros slow la.. huhu

    ReplyDelete
  14. @Nurzakiah Hanumhihi. jom tido kalau mata dah layu.

    ReplyDelete
  15. @dianakalau cuaca sjuk, perut kenyang, memang nampak bantal je kan kak.. hihi

    ReplyDelete
  16. @Fifi Nadhrahkalau hrmis laju memang syok buat kerja. kalau line slow, boleh stress. hahahha

    ReplyDelete
  17. @Teena TnaA'a... Minat sangat lagu kehilangan tu :-)

    ReplyDelete
  18. @JunAinabetul. kalau ikut mata ni memang nak tido.. tapi tak boleh tido, kena kerja.. hahhaa..

    ReplyDelete
  19. @Isabel Diazselamat menjalankan tugas jugak.. thanx ye :-)

    ReplyDelete
  20. @Isabel Diazselamat menjalankan tugas jugak.. thanx ye :-)

    ReplyDelete
  21. @Mizz ErMabukan radio.. dengar kat pc je.. buka slow2.. tak leh ganggu rakan seperjuangan. ecewah.. hihi

    ReplyDelete
  22. @Ibu Laladah wake up ni. hahaha. memang kena bangun awal.. jangan bangun lewat. tak elok tu. hikhik

    ReplyDelete
  23. @ayuthrmis tu macam satu sistem untuk penjawat awam. memudahkan la kiranya.. maklumat peribadi ke, maklumat cuti, guna hrmis je. sama gak dengan markah penilaian tahunan.. objektif hrmis tu dah bagus, maksudnya semua guna online kan. tak yah guna manual. tpi sistem ni slow.. lagi lagi kalau hujung tahun...

    ReplyDelete
  24. hahaha.. tau xpe.. kalo x bgn tdo camne nk realisikan? mimpi je la tak sudah2 kan.. kohkoh..

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS