ENTRY HOT SEPANJANG JANUARI 2015


Assalamualaikum..
Selamat pagi :)
Hari ni, 2 Februari 2015. Kejap je kan masa berlalu.. Syoklah yang kerja di Wilayah kan.. Hari ni cuti lagi, ganti yang semalam.. Jelesnya.. hikhik..

Ok, macam biasa, awal bulan saya nak kongsikan pencapain blog sikit. Untuk entry pertama, nak kongsikan entry yang paling banyak dilawati sepanjang Januari 2015. Nampaknya, entry KENAPA MATA ASYIK BERKEDIP-KEDIP masih menjadi pilihan pengunjung. hihihi.. Dan juga entry TIPS UNTUK DEMAM DENGGI. Moga membantu mereka yang mencari tu. Saya sekadar berkongsi pengalaman suami jer. Boleh lihat senarai di bawah yer :


Jom terjah entry yang tersenarai :

KENAPA MATA ASYIK BERKEDIP-KEDIP

TIPS UNTUK DEMAM DENGGI

KARI AYAM YANG SEDAP DAN MUDAH

AYAM MASAK KICAP SIMPLE

LIRIK LAGU AL-NURAA

RESEPI AYAM PERCIK SEDAP

PISANG GORENG CHEESE SEDAP

LIRIK LAGU FIRMAN-DI PINTUMU

LIRIK LAGU KNOCK KNOCK

SEMAK KEPUTUSAN BRIM 2.0 (rasanya entry ni dah tak relevan)

********


Previous
Next Post »

28 comments

Click here for comments
2 February 2015 at 08:49 ×

semua menarik menarik
a’aa.cuti 4 hari direct..
sibuk je ciksu ni kan padahal hari hri cuti.hihi selamat bekerja ros

Balas
avatar
admin
2 February 2015 at 09:56 ×

Ohh orang suka entry Mata berkedip rupanya.hehe

Balas
avatar
admin
2 February 2015 at 10:07 ×

Wak mata tak berkedip tu. Memang entri yang cukup menarik.

Balas
avatar
admin
2 February 2015 at 13:57 ×

syoknya Ciksu... tapi kat Jb tak direct la ciksu.. huhu.. cuti Selasa jer :)

Balas
avatar
admin
2 February 2015 at 13:59 ×

iya Cik Akak.. walau entry tu dah lama, tahun 2013, tapi tetap jadi pilihan pengunjung. hihihi

Balas
avatar
admin
2 February 2015 at 13:59 ×

iya Yui :) ini antara yang terpilih bulan Januari..

Balas
avatar
admin
2 February 2015 at 19:53 ×

Terbaik.. semua tajuk carian google.. hebat rose

Balas
avatar
admin
2 February 2015 at 22:04 ×

hehehe banyak entry recipe
orang skarang en cari recipe kat internet aje hehehe.. share lagi banyak2 resepi Kak Ros..

Balas
avatar
admin
2 February 2015 at 22:44 ×

syoknha cuti...esok thaipusam saya xcuti

Balas
avatar
admin
3 February 2015 at 04:00 ×

Sebelum ni pun tajuk2 ni yang hot kan?
Bravo Ros.

Balas
avatar
admin
3 February 2015 at 08:01 ×

Thanx Jijah.. ALHAMDULILLAH

Balas
avatar
admin
3 February 2015 at 08:02 ×

Ye Ct. Tu yang tetiba verangan nak jadi masterchef. Hhahaha

Balas
avatar
admin
3 February 2015 at 08:02 ×

Ye, kebanyakannya yang ni lah kak Shikin..

Balas
avatar
admin
3 February 2015 at 08:03 ×

Cuti sehari, dik.,

Balas
avatar
admin
3 February 2015 at 08:28 ×

tajuk seo sangat la kak..hehehe.. pageview tu cantik sangat ribu2.. :D

Balas
avatar
admin
3 February 2015 at 08:57 ×

Ramai yg berkedip2 mata ghupenya ;)

Balas
avatar
admin
3 February 2015 at 15:41 ×

dahsyatnya pageview ribu riban..ramai betul orang Malaysia mata berkedip-kedip ye

Balas
avatar
admin
3 February 2015 at 19:17 ×

hehe..ramai y cari mata berkedip tu..

Balas
avatar
admin
3 February 2015 at 23:39 ×

Ye tak sangka.. Entry tu banyak menyumbang trafik blog Ros ni

Balas
avatar
admin
3 February 2015 at 23:39 ×

Biasa biasa je Sal..
ye ramai yang mencari Sal.

Balas
avatar
admin
3 February 2015 at 23:40 ×

Betul Kak Farrah.. Hari-hari ada yang mencari;)

Balas
avatar
admin
3 February 2015 at 23:41 ×

Memang kalau nak buat entry, Ros pilih tajuk yang agak agak ada orang nak cari. Heee

Balas
avatar
admin
4 February 2015 at 14:27 ×

sekarang ni kan rata2 berita tentang demam denggi itu sbb ramai yg cari info berkaitan...

ramao tu yg hits kenapa mata berkedip2 hee...mesti ramai yg nk tahu kan

Balas
avatar
admin
6 February 2015 at 13:36 ×

Wow, ramainya yang dok berkedip2 mata tu..hehehe.. :)

Balas
avatar
admin
14 February 2015 at 23:23 ×

wow, sampai 6k view yang mata berkedip tu. hehehehe.. saya bab mata2 ni je saya percaya. lain saya macam x berapa sangat. x rasa lagi pisang goreng cheese!!!! >.<

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment