ENTRY HOT SEPANJANG JANUARI 2015

February 02, 2015


Assalamualaikum..
Selamat pagi :)
Hari ni, 2 Februari 2015. Kejap je kan masa berlalu.. Syoklah yang kerja di Wilayah kan.. Hari ni cuti lagi, ganti yang semalam.. Jelesnya.. hikhik..

Ok, macam biasa, awal bulan saya nak kongsikan pencapain blog sikit. Untuk entry pertama, nak kongsikan entry yang paling banyak dilawati sepanjang Januari 2015. Nampaknya, entry KENAPA MATA ASYIK BERKEDIP-KEDIP masih menjadi pilihan pengunjung. hihihi.. Dan juga entry TIPS UNTUK DEMAM DENGGI. Moga membantu mereka yang mencari tu. Saya sekadar berkongsi pengalaman suami jer. Boleh lihat senarai di bawah yer :


Jom terjah entry yang tersenarai :

KENAPA MATA ASYIK BERKEDIP-KEDIP

TIPS UNTUK DEMAM DENGGI

KARI AYAM YANG SEDAP DAN MUDAH

AYAM MASAK KICAP SIMPLE

LIRIK LAGU AL-NURAA

RESEPI AYAM PERCIK SEDAP

PISANG GORENG CHEESE SEDAP

LIRIK LAGU FIRMAN-DI PINTUMU

LIRIK LAGU KNOCK KNOCK

SEMAK KEPUTUSAN BRIM 2.0 (rasanya entry ni dah tak relevan)

********


You Might Also Like

28 comments

  1. semua menarik menarik
    a’aa.cuti 4 hari direct..
    sibuk je ciksu ni kan padahal hari hri cuti.hihi selamat bekerja ros

    ReplyDelete
    Replies
    1. syoknya Ciksu... tapi kat Jb tak direct la ciksu.. huhu.. cuti Selasa jer :)

      Delete
  2. Ohh orang suka entry Mata berkedip rupanya.hehe

    ReplyDelete
  3. Wak mata tak berkedip tu. Memang entri yang cukup menarik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya Cik Akak.. walau entry tu dah lama, tahun 2013, tapi tetap jadi pilihan pengunjung. hihihi

      Delete
  4. Replies
    1. iya Yui :) ini antara yang terpilih bulan Januari..

      Delete
  5. Terbaik.. semua tajuk carian google.. hebat rose

    ReplyDelete
  6. hehehe banyak entry recipe
    orang skarang en cari recipe kat internet aje hehehe.. share lagi banyak2 resepi Kak Ros..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye Ct. Tu yang tetiba verangan nak jadi masterchef. Hhahaha

      Delete
  7. syoknha cuti...esok thaipusam saya xcuti

    ReplyDelete
  8. Sebelum ni pun tajuk2 ni yang hot kan?
    Bravo Ros.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye, kebanyakannya yang ni lah kak Shikin..

      Delete
  9. tajuk seo sangat la kak..hehehe.. pageview tu cantik sangat ribu2.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang kalau nak buat entry, Ros pilih tajuk yang agak agak ada orang nak cari. Heee

      Delete
  10. Ramai yg berkedip2 mata ghupenya ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul Kak Farrah.. Hari-hari ada yang mencari;)

      Delete
  11. dahsyatnya pageview ribu riban..ramai betul orang Malaysia mata berkedip-kedip ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biasa biasa je Sal..
      ye ramai yang mencari Sal.

      Delete
  12. hehe..ramai y cari mata berkedip tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye tak sangka.. Entry tu banyak menyumbang trafik blog Ros ni

      Delete
  13. sekarang ni kan rata2 berita tentang demam denggi itu sbb ramai yg cari info berkaitan...

    ramao tu yg hits kenapa mata berkedip2 hee...mesti ramai yg nk tahu kan

    ReplyDelete
  14. Wow, ramainya yang dok berkedip2 mata tu..hehehe.. :)

    ReplyDelete
  15. wow, sampai 6k view yang mata berkedip tu. hehehehe.. saya bab mata2 ni je saya percaya. lain saya macam x berapa sangat. x rasa lagi pisang goreng cheese!!!! >.<

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS