GERAM DENGAN WHATSAPP

August 07, 2014

Ye. Saya memang marah dan geram dengan Whatsapp sekarang ni. Nak tahu kenapa? 

Sebab saya hanya boleh tengok je apa yang mak saya masak kat Kedah. Tapi, tak boleh nak makan. Hihi.. Abang saya kalau balik rumah mak, selalu benar dia hantar gambar apa yang mak masak. Jelesnya... 

Macam gambar mee kari  kat bawah ni, baru je saya dapat tadi.. Sedapnya mak.... 


p/s: Masih dalam bas menuju ke Batu Pahat :)



You Might Also Like

29 comments

  1. Alolo siannya.. nanti suruh mak kirim yer.. hehe.. mee kari nmpk tempting tu..

    ReplyDelete
  2. Hehe.. Ingatkan geram kenapa tadi.. To mmg sedap nampaknya mee kari tu.. Dah la tengah lapar ni.. Tetiba rasa mcm nk mkn mee kari plak.. Mana nak cari malam2 ni.. Huuuu..
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  3. saya lak geram dengan facebook tapi sama kes lah macam akak. hehe ^^,

    ReplyDelete
  4. salam.. haha... sama la.. tambah2 family saya memang suka sgt buat makan2 ni... klu anak2 dia balik ja msti makan sedap... akak2 yang balik kg tu msti nak panas saya yang dok jauh tu... habis pnuh wassap dengan makanan.. http://cercitertashaqisha.blogspot.com/2014/08/terapi-warna-kesihatan.html

    ReplyDelete
  5. sy pun ikut terliur sama tgk gambar tu. alahai sedapnye.. hehehe

    ReplyDelete
  6. pandai mak awak usik awak. hahahah

    ReplyDelete
  7. huhu...biase dh tu...adik sy pn slalu wt gtu...haih...sabor jela...mengidam nk mkn masakan ibu..hihi

    ReplyDelete
  8. ooo geram abg post macam2 makanan kat whatsupp yer..hee

    ReplyDelete
  9. laaa..ingatkan whatsapp ada masalah..hihii

    ReplyDelete
  10. Huwaaaa kalau MJ pun geram jugak..hehee

    Takpe2, buat sniri walau tak serupa :D

    ReplyDelete
  11. sabar ye dik... pasrahhh itu menyerah heheheh... redho jelah yek

    ReplyDelete
  12. ingatkan apela tadi. hihiihh..

    ReplyDelete
  13. Sama la tp Cikna xsuka sebab asik kena update je... Nak buang syg sbb org rmi guna wasap so lynkn jela

    ReplyDelete
  14. hahaha.. kalau macam tu saya plak geram kat FB.. hari2 kat rumah adik masak macam2, tapi saya plak ada kat U.. hehe

    ReplyDelete
  15. memang nampak sedap..bertuah ye, sapa yang duk dekat dengan emaknya

    ReplyDelete
  16. Hahaha.. sabar.. nanti sampai lah tu.. makan-makan xD

    ReplyDelete
  17. Assalam... datang follow sni.. jemputla singgah ke blog asaimen abak..sbagai skongan..tq
    http://themodestustaz.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. saje je kan abg ros nak kasik perangat lettew. hihi..

    ReplyDelete
  19. Sy wlpn xde berwasap dgn fmly, tp bila smbng dgn mak apa yng dia msak rasa mcm nk je blik time tu.. Teringat2 je..

    ReplyDelete
  20. salam ros..
    alololo... hihi..tak pe.. dah balik raya aritu puaslah makan masakan emak..

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS