Breaking

Tuesday, 16 January 2018

LIP CREAM JADI PILIHAN WANITA MASA KINI | CuMelle dari SWEET MUSLIMAH


Assalamualaikum.
Sebut saja Lip Cream, Cik Rose mesti  nak tahu dan dan nak cuba. Yang mana best dan sesuai dengan bibir. Cik Rose rasa korang pun macam tu kan. Lip cream dah jadi trending sekarang. Banyak syarikat kosmetik yang mengeluarkan lip cream sendiri. Terpulang kepada kesesuaian pengguna utnuk memilih. 

Kali ni Cik Rose nak memperkenalkan Exclusive Matte Lip Cream dari CuMell yang boelh dibeli melalui website Sweet Muslimah. 

Exclusive Matte Lip Cream

Antara kesan serta merta memakai CuMelle - Exclusive Matte Lip Cream adalah :

1) Light Feeling.
Lip cream ni terasa sangat ringan seperti tidak memakai lip cream. Tidak terasa berminyak.

2) Non Transferable.
Ini sangat-sangat best, sebab bila dah siap pakai lip cream ni, dia tak melekat dekat cawan. Mesti ramai yang suka ni kan. Tak payah risau kesan di cawan/gelas dan tak perlu touch up banyak kali. Yeaayyyy.

3) Color Stay Formula.
Warna akan lekat pada bibir dan kesan yg lama.
~ 4 jam. Tapi tiada masalah utk berwhuduk kerana warna adalah jenis serap air.

4) Fresh Aroma.
Buka jer botol, dah best bau yg segar. Tidak bau tengik seperti bahan kimia.

Untuk  mendapat Bibir yang cantik dan sihat, CuMelle di formulasikan dengan bahan-bahan mewah semulajadi khas untuk merawat bibir dan mencantikkan secara semulajadi.

Diformulasikan dari:
1) Castor Oil
2) Madu
3) Aloevera
4) Pepermint Oil
5) Serum


Jom tengok warna-warna yang ada. Yang mana pilihan hati :










Cantikkan warna-warna yang ada. Cik Rose sendiri berkenan dengan warna Blush dan Grape. Kalau berminat korang boleh ke : http://www.sweetmuslimah.com/ atau terus klik gambar-gambar di atas ya.

Jom cantik 2018 katanya. hihi.



2 comments:

  1. Ya ampun ..warna- warna memang gojess habis laa . . CNtik- cantik belaka ..

    ReplyDelete
  2. Ya Allah.. Menyesal baca.. Memang semua akak grab nanti. Warna blush, grape dengan punch akak suka.

    ReplyDelete